Raambeslag.nl

Axaflex combi uitzetter

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Axa 2640 raamuitzetter, zwart, 180 mm
    € 17,67 € 14,60
    De Axaflex combi-uitzetter is uitstekend geschikt voor het ventileren, de Axaflex is gesch...
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Combineer gemak met gebruiksgemak met een Axaflex combi uitzetter

Voor naar buiten draaiende, heeft u behoefte aan aan een goede uitzetter. Vooral als het gaat om klepramen en uitzetramen, dan is een degelijke en betrouwbare uitzetter noodzakelijk. Anders klapt het raam in een mum van tijd weer dicht. Tegelijkertijd heeft u ook behoefte aan een goede sluiter voor uw klep- of uitzetraam. Wanneer deze goed vergrendeld zit, dan loopt uw raam geen risico meer. Een goede ventilatieopening en een uitstekende sluiter, worden optimaal gecombineerd in een Axaflex combi uitzetter. Met de Axaflex combi uitzetter, kiest u voor slim gebruiksgemak.

Wat kunt u met de combi uitzetter van Axaflex?

De combi uitzetter van Axaflex is een raamuitzetter in de vorm van een knikarm. Daarom is deze ook zeer geschikt voor een klepraam of een uitzetraam. De ventilatiestand kunt u zelf instellen, door één van de drie standen te kiezen. Maximaal kunt u een ventilatieopening van 160 millimeter creëren. Wanneer u de combi uitzetter van Axaflex sluit, dan is de knikarm draaibaar. Hierdoor steekt deze nooit uit naar binnen en neemt het geen onnodige ruimte in. De combi uitzetter van Axaflex wordt geleverd inclusief al het bevestigingsmateriaal, zodat u deze direct kunt installeren.

Een Axaflex combi uitzetter kopen bij Raambeslag Shop

Wilt u een uitzetraam of klepraam kunnen instellen op een betrouwbare ventilatiestand? Dan leent de Axaflex combi uitzetter zich hier uitstekend voor. Tevens kunt u met de uitzetter het raam ook goed sluiten. U kunt de Axaflex combit uitzetter kopen in de webshop van Raambeslag Shop. Wij hebben een exemplaar in het zwart gelakt en passend bij ieder soort klepraam dat naar buiten draait. Doordat de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, is de combi uitzetter erg gemakkelijk te monteren. Heeft u derhalve toch nog adviezen nodig bij het monteren of heeft u andere vragen over de Axaflex combi uitzetter? U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.