Raambeslag.nl

Elektrische raamopeners

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. AXA Remote 2.0 RV2902, Raamuitzetter Grijs
  € 115,29 € 95,28
  Raamuitzetter met afstandsbediening voor (moeilijk bereikbare) naar buitendraaiende bovenl ...
 2. AXA Remote 2.0 RV2902, Raamuitzetter Wit
  € 115,29 € 95,28
  Raamuitzetter met afstandsbediening voor (moeilijk bereikbare) naar buitendraaiende bovenl ...
 3. AXA Remote 2.0 RV2902 voor draairamen, din rechts
  € 115,29 € 95,28
  Raamopener met afstandsbediening voor (moeilijk bereikbare) naar buitendraaiende draairame ...
 4. AXA Remote 2.0 RV2902 voor draairamen, din links
  € 115,29 € 95,28
  Raamopener met afstandsbediening voor (moeilijk bereikbare) naar buitendraaiende draairame ...
 5. AXA Remote 2.0 RV2902 voor valramen, grijs/antraciet
  € 154,23 € 127,46
  Met de op afstand bedienbare raamopener AXA Remote 2.0™ maakt AXA het leven comfortabele ...
 6. AXA Remote 2.0 RV2902 voor valramen, Wit
  € 154,23 € 127,46
  Met de op afstand bedienbare raamopener AXA Remote 2.0™ maakt AXA het leven comfortabele ...
 7. AXA Remote 2.0 RV2902 voor valramen, Aluminium
  € 163,58 € 135,19
  Met de op afstand bedienbare raamopener AXA Remote 2.0™ maakt AXA het leven comfortabele ...
 8. AXA Remote voor de jongste generatie Velux dakramen
  € 140,25 € 115,91
  Raamopener met afstandbediening voor het openen en sluiten van jongste generatie Velux dak ...
 9. AXA Remote 2.0 RV2902, Raamuitzetter zwart
  € 129,30 € 106,86
  Met de op afstand bedienbare raamopener AXA Remote 2.0™ maakt AXA het leven comfortabele ...
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische raamuitzetter

Zoekt u naar hoogwaardige oplossingen voor uw ramen, zoals een elektrische raamopener en een elektrische raamuitzetter? Deze geavanceerde technologieën tillen het gemak en de veiligheid van uw leefruimte naar een nieuw niveau. De elektrische raamuitzetter vertegenwoordigt een moderne benadering van het openen en sluiten van ramen. Deze innovatie voegt niet alleen functionaliteit toe, maar integreert naadloos met uw huis, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van uw woonervaring. Op vergelijkbare wijze biedt de automatische raamopener het voordeel van geautomatiseerde bediening. Hierdoor heeft u met een elektrische raamopener volledige controle over de ventilatie en het comfort in uw woning.

Deze elektrische raamopener en raamuitzetter zijn ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Met hun geavanceerde functionaliteit maken ze het openen en sluiten van ramen moeiteloos, waardoor u een optimale luchtcirculatie en gemak ervaart in uw leefomgeving. Bovendien dragen ze bij aan de veiligheid van uw huis door slimme technologieën te integreren die het risico op ongewenste toegang minimaliseren. Of u nu op zoek bent naar een elektrische raamuitzetter of een automatische raamopener, deze hoogwaardige oplossingen bieden een perfecte mix van comfort, veiligheid en moderne technologie voor uw huis. Ontdek het gemak van deze geavanceerde systemen en verbeter uw leefruimte vandaag nog.

Axa elektrische raamopener

Ontdek ons uitgebreide assortiment met hoogwaardige AXA-producten. Elk van deze producten is zorgvuldig ontworpen met de nadruk op betrouwbaarheid, functionaliteit en gebruiksgemak, om aan uw diverse behoeften te voldoen. De AXA elektrische raamopener is een voorbeeld van geavanceerde technologie die naadloos integreert met uw leefruimte. Met zijn slimme ontwerp voegt het niet alleen gemak toe aan het openen en sluiten van ramen, maar verbetert het ook de algehele veiligheid van uw huis. De soepele werking en handmatige bediening van de AXA elektrische raamuitzetter bieden een combinatie van traditionele bediening en moderne efficiëntie, waardoor u de controle behoudt over uw ventilatiebehoeften.

Of u nu de voorkeur geeft aan elektrische functionaliteit met de AXA automatische raamopener of liever handmatige controle heeft met de AXA raamuitzetter, deze producten bieden beide opties zonder in te leveren op kwaliteit. Vertrouw op AXA voor hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan het comfort en de veiligheid van uw woning. Maak kennis met de veelzijdigheid van de AXA elektrische raamopeners en kies de optie die het beste past bij uw behoeften en voorkeuren voor een verbeterde woonervaring. 

De Axa remote 2.0

Stelt u zich eens voor: een woning waarin uw ramen reageren op uw behoeften met slechts een druk op de AXA Remote 2.0. Ontdek de vrijheid van controle met een AXA afstandsbediening raamuitzetter die uw leven gemakkelijker maakt. De AXA Remote 2.0 raamopener opent een wereld van gemak, waarbij u met een simpele druk op de knop de sfeer en ventilatie van elke kamer beheert. De flexibiliteit van de AXA afstandsbediening raamuitzetter geeft u de macht om uw ramen te bedienen vanuit elke hoek van uw huis, zonder enige moeite.

Met de AXA elektrische raamopener Remote 2.0 en de handige AXA Remote Control brengt u slimme technologie naar uw ramen. Deze innovaties bieden niet alleen gemak, maar passen ook naadloos in uw levensstijl. Verken de wereld van moeiteloze bediening en geniet van de vrijheid om uw woonruimte aan te passen met de AXA Remote 2.0-familie. Maak uw woning slimmer, comfortabeler en meer afgestemd op uw wensen.

Een Axa remote voor een valraam

De speciaal ontworpen oplossingen voor valramen omvatten de AXA Remote Valraam, een betrouwbare elektrische valraam opener die veiligheid en gebruiksgemak naadloos combineert. Met de AXA Remote valraam geniet u van de perfecte mix van functionaliteit en veiligheid voor uw valramen. Deze geavanceerde elektrische valraam opener is ontworpen om een soepele en betrouwbare werking van uw valramen te waarborgen, waardoor het een onmisbaar element wordt in uw huisveiligheid.

Een AXA Remote valraam biedt eenvoudige bediening en zorgt voor moeiteloos openen en sluiten van uw valramen. Deze innovatie is meer dan alleen een opener, het is een toevoeging die geruststelling biedt door zijn betrouwbare werking en doordachte ontwerp. Of u nu kiest voor de elektrische valraam opener van AXA voor zijn handige bediening, eindeloze betrouwbaarheid of ultieme veiligheid, de AXA Remote Valraam is een essentieel element voor het optimaliseren van de functionaliteit en veiligheid van uw huis, speciaal ontworpen voor uw valramen.