Raambeslag.nl

Kierstandhouder

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
  1. JBC 361 kierstandhouder rechts incl. kozijndeel
    € 34,16 € 28,23
    JBC 361 kierstandbegrenzer is afsluitbaar rechts en te gebruiken voor naar buiten draaiend...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Meer mogelijkheden met uw raam met een kierstandhouder

Heeft u kantelramen of openslaande ramen? Dan kent u ongetwijfeld het probleem dat u een raam nooit goed op de gewenste stand kunt zetten. Bovendien kan de wind u parten spelen, waardoor een raam open waait. Bij veel ramen is het niet mogelijk om ze even op een smal kiertje te zetten om te luchten. Ook als het buiten slecht weer is, heeft u daar soms behoefte aan. De oplossing hiervoor is vrij simpel. Met een kierstandhouder is het mogelijk om een raam op iedere gewenste stand te zetten en zonder dat u bang hoeft te zijn dat de wind de overhand krijgt.

Uit welke kierstandhouders kunt u kiezen?

Bij Raambeslag Shop vindt u diverse soorten kierstandhouders. Welke kierstandhouder het meest geschikt is voor uw ramen, hangt af van het type raam en kozijn en hoever u uw raam wenst te openen. Heeft u een raam dat u nooit volledig openzet, maar u heeft wel behoefte om de ruimte te luchten? Kies dan voor een kierstandhouder met twee standen. Hiermee blijft uw raam nagenoeg gesloten, maar creëert u toch een tochtkiertje waar frisse lucht doorkomt. Er zijn uiteraard ook kierstandhouders met meer standen, zodat u uw raam vrijwel geheel kunt openen en vastzetten. Erg handig is ook een kierstandhouder begrenzer. Standaard staat de begrenzer op een maximaal 10 centimeter opening. Met de bijgeleverde sleutel, ontgrendelt u de begrenzer en kunt u het raam volledig openen. Let u er overigens wel op, dat bepaalde kierstandhouders specifiek bestemd zijn voor linksdraaiende of rechtsdraaiende ramen.

Gemakkelijk online een kierstandhouder kopen bij Raambeslag Shop

Als u op zoek bent naar kierstandhouders, dan hoeft u door de handige webshop van Raambeslag Shop niet meer de deur uit. U kunt namelijk een kierstandhouder online in onze webshop bestellen. Bekijk ons online assortiment en plaats uw bestelling, wij zorgen dan voor een snelle levering. Bent u er nog niet helemaal uit en heeft u advies nodig over welke kierstandhouder u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn experts op dit gebied en voorzien u graag van deskundige adviezen.