Raambeslag.nl

Raamboom skg

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Uitverkoop
  Veiligheids raamboom Oxloc, Aluminium F1 linkswijzend met cilinderslot SKG*®, kierstand en opbouwsluitkom
  Speciale prijs € 21,91 € 18,11 Normale prijs € 24,35
  Veiligheids raamsluiting voor naar buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen. Voor dit...
 2. Uitverkoop
  Veiligheids raamboom Oxloc, Aluminium F1 rechtswijzend met cilinderslot SKG*®, kierstand en opbouwsluitkom
  Speciale prijs € 21,91 € 18,11 Normale prijs € 24,35
  Veiligheids raamsluiting voor naar buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen. Voor dit...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vertrouw op de kwaliteit van een raamboom met SKG certificering

Wanneer u een raamboom wilt plaatsen, dan heeft u de keuze uit talloze verschillende kwaliteiten. Voor u is het uiteraard belangrijk dat een raamboom ervoor zorgt dat uw ramen en deuren optimaal beveiligd zijn en niet geforceerd kunnen worden. Hiervoor is de kwaliteit van een raamboom uitermate belangrijk. Betreffende de kwaliteit is de ene raamboom niet de andere. Een raamboom kan goed fungeren, maar is misschien wel heel gemakkelijk te forceren. Hierdoor is deze raamboom niet betrouwbaar als het gaat om het beveiligen van ramen en deuren. Wilt u een raamboom met een goede beveiliging, dan moet u kiezen voor een raamboom met SKG certificering.

Wat is een SKG Raamboom

SKG staat voor Stichting Keurmerk Gevelbouw. Dit is een onafhankelijk stichting, die hang- en sluitwerk van alle soorten merken een beveiligingstest laat ondergaan. Voldoet een raamboom aan de veiligheidseisen, dan wordt dit een SKG raamboom en wordt er een officieel certificaat voor uitgereikt. Dit geeft de garantie dat de raamboom optimaal beveiligd is tegen inbraken. Onderling kan een SKG raamboom in verschillende gradaties voorkomen, van één ster tot drie sterren. Hierbij is een SKG raamboom met drie sterren de meest veilige raamboom. Let wel op, iedere raamboom en slot is te forceren, maar het verschil met een SKG raamboom, is dat de tijd dat een SKG geforceerd kan worden veel langer duurt dan een niet gecertificeerd raamboom.

Koop uw raamboompje met SKG certificering bij Raambeslag Shop

U wilt verzekert zijn van een goed beveiligde raamboom? Dan kunt u terecht bij Raambeslag Shop. Wij hebben van vele merken wel een raamboompje met SKG certificering. Wilt u er zeker van zijn dat u een SKG raamboom aanschaft? Het SKG logo moet op deze gecertificeerde raamboompjes aangebracht zijn. U kunt eenvoudigweg een account aanmaken in onze webshop en vervolgens een geschikt raamboompje met SKG certificering uitzoeken. Met een druk op de knop is uw bestelling geregeld en kunt u uw goed beveiligde raamboom snel thuis verwachten.