Raambeslag.nl

Raamkruk draai kiep

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 106

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 106

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een goedwerkende raamkruk op uw draai kiep raam

Draai kiep ramen zijn tegenwoordig een heuse trend. In vrijwel alle nieuwbouwwoningen worden standaard draai kiep ramen aangebracht. Het grote voordeel van een draai kiep raam, is dat u het raam op verschillende manieren kunt openen. Dit kan op de klassieke wijze, door het raam geheel naar binnen of buiten te openen, maar dit kan voor sommigen iets teveel van het goede zijn. Helemaal als u enkel wilt luchten en het raam maar op een kiertje geopend wilt hebben. Dan is er de kiepstand. Het raam wordt dan een valraam, waarmee u aan de bovenzijde voor een tochtkier zorgt. Voor deze ramen is wel een speciaal raamkruk draai kiep nodig.

Een draaikiep raamkruk die u wilt

De reden dat u een speciaal draaikiep raamkruk nodig heeft voor een draai kiep raam, is dat u met de raamkruk het raam zowel horizontaal als verticaal kunt openen. Een standaard draaikruk zal alleen een openslaand raam kunnen openen en sluiten. Met een speciale draaikiep raamkruk, is het ook mogelijk om uw raam op een kierstand te zetten. Betreffend het soort draaikiep raamkruk heeft u meer dan voldoende keuze uit veel verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een draaikiep raamkruk die goed bij uw interieur past of één die u gewoonweg mooi vindt. U zult altijd een geschikt draaikiep raamkruk voor uw raam kunnen vinden.

Bestel uw draai kiep raamkruk bij Raambeslag Shop

Heeft u een draai kiep raam en wilt u de raamkruk vervangen? Denkt u er dan aan dat niet iedere raamkruk hier op past, u heeft een speciale draai kiep raamkruk nodig. U kunt uw draai kiep raamkruk bestellen bij Raambeslag Shop. Wij hebben een draai kiep raamkruk in talloze verschillende designs in ons assortiment, dus u heeft voldoende keuze om er één naar uw wens uit te zoeken. Bovendien bestelt u heel gemakkelijk vanuit huis, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft.