Raambeslag.nl

Raamkruk met sleutel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voel u veilig met een raamkruk met sleutel

Heeft u inbraakgevoelige ramen? Dan houdt dit in dat uw ramen gemakkelijk te forceren zijn en inbrekers weinig moeite zullen hebben om bij u binnen te komen. U kunt hier diverse maatregelen tegen nemen, waaronder het vervangen van uw raamkruk. Een raamkruk is essentieel voor een raam, want hiermee wordt het raam vastgezet. Wanneer indringers gemakkelijk bij de raamkruk kunnen komen, dan is het simpel om het raam geheel te openen. U kunt het indringers moeilijker maken en hiermee uw raam beter beveiligen, met een raamkruk met sleutel. Het raam is dan enkel te openen, als deze door een sleutel van het slot is gedraaid.

Een raamkruk met sleutel in ieder model

Net zoals een raamkruk zonder slot, is een raamkruk met sleutel ook te verkrijgen in verschillende designs en materialen. U heeft misschien een klassiek interieur, dan past hier geen hypermoderne raamkruk in. U kunt dan kiezen voor een raamkruk met een klassieke look of van een materiaalsoort die goed in een klassiek interieur past. Dit geldt uiteraard ook voor een modern interieur en voor andere soorten interieurs. Met een specifieke raamkruk met sleutel zorgt u niet alleen voor beter beveiligde ramen, u maakt ook uw interieur helemaal af met een raamkruk die bij uw stijl past.

Koop uw sleutel raamkruk bij Raambeslag Shop

Een nieuwe raamkruk is niet moeilijk om zelf te monteren. Ook wanneer u een sleutel raamkruk wilt plaatsen, dan kunt u dit zelf goed doen. Misschien dat het wel moeilijker is om de juiste sleutel raamkruk te kiezen. Neemt u daarom eens een kijken bij Raambeslag Shop. Wij bieden u een sleutel raamkruk in allerlei soorten vormen en materialen. Tevens is het bestellen van een raamkruk nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kiest thuis uw raamkruk uit en wij leveren deze snel bij u thuis.