Raambeslag.nl

Stelpen raamuitzetter

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Uitzetijzer Ton ebben mat nikkel ongelakt
  € 86,77 € 71,71
  Raamuitzetter type ton model verstelbaar inclusief stelpen , voor naar buitendraaiende hou...
 2. Uitzetijzer Ton ebben glans nikkel
  € 83,01 € 68,60
  Raamuitzetter type ton model verstelbaar inclusief stelpen , voor naar buitendraaiende hou...
 3. Uitzetijzer Kare glans nikkel
  € 112,78 € 93,21
  Raamuitzetter type Kare verstelbaar inclusief stelpen , voor naar buitendraaiende houten r...
 4. Uitzetijzer Kare mat zwart
  € 117,91 € 97,45
  Raamuitzetter type Kare verstelbaar inclusief stelpen , voor naar buitendraaiende houten r...
 5. Uitzetijzer Dudok mat zwart
  € 65,96 € 54,51
  Raamuitzetter verstelbaar inclusief stelpen , voor naar buitendraaiende houten raamkozijne...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stelpen voor raamuitzetter zijn onmisbaar

Een raamuitzetter gebruiken voor het openen van uw raam is zeer handig en kan helpen om schade aan het raam te voorkomen. Bij een naar buiten openslaand raam, kan de wind parten spelen en het raam weer dicht laten klappen. Het kan ook zijn dat de wind het raam juist in de andere richting duwt en uw raam zwaar wordt beschadigd raakt of zelf uit het kozijn valt. Met een raamuitzetter zet u het raam op een bepaalde stand open en zonder dat de wind uw raam kan bewegen. Zo kunt u gemakkelijk het raam op de tochtstand zetten of helemaal open. Hierbij zijn stelpen voor uw raamuitzetter onmisbaar.

Wat is een raamuitzetter stelpen?

De klassieke raamuitzetter is nog steeds modern, want deze wordt nog erg veel gebruikt. Deze veelal metalen stang die u aan de binnenzijde van het draaiende kozijn monteert, is voorzien van gaatjes. Dit is niet voor niets, want hierin kunt u een pin laten vallen. Deze pin wordt op het vaste kozijn gemonteerd en wordt stelpen genoemd. Een raamuitzetter stelpen is onmisbaar om uw raam goed en stabiel vast te zetten. De stelpen zorgt er namelijk voor dat de uitzetter op zijn plaats blijft zitten. Soms is de stelpen voorzien van een extra randje, zodat bij harde wind de stang niet omhoog komt en alsnog van de pin afglijdt. Het mooiste is als de stelpen van hetzelfde type is als de uitzetter.

Koop uw raamuitzetter met stelpen bij Raambeslag Shop

Koopt u een raamuitzetter bij Raambeslag Shop, dan mag u er in de meeste gevallen op rekenen dat er een bijpassende stelpen bijgeleverd wordt. Het ene onderdeel werkt namelijk niet zonder het andere onderdeel. Uw raamuitzetter met stelpen bestellen is bij ons heel gemakkelijk. U kunt hiervoor naar onze webshop gaan en in alle rust uitzoeken welke raamuitzetter met stelpen het beste bij uw raam of woning past. Wij hebben namelijk een groot assortiment in verschillende soorten stijlen en materialen.