Raambeslag.nl

Axa raamslot

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Goed beveiligde ramen met een AXA raamslot

In veel huishoudens zijn de ramen enkel voorzien van een raamkruk. Hiermee kan een raam dan eenvoudig geopend en gesloten worden. Maar is dit in uw situatie voldoende om de veiligheid in uw woning te garanderen? In de praktijk blijkt dat inbrekers vaak via een raam binnenkomen. Wanneer u geen goede beveiliging op uw ramen heeft aangebracht, dan maakt u het inbrekers wel heel gemakkelijk om binnen te komen. Kies daarom voor een AXA raamslot, voor een goede beveiliging van uw ramen. Het merk AXA is een uiterst betrouwbaar merk, die altijd raam- en deurbeslag op de markt brengt van hoogwaardig materiaal.

Welke AXA raamsloten zijn er?

U kunt diverse AXA raamsloten aanschaffen, die allen van hoge kwaliteit zijn. De beste keuze is een raamboom. Een raamboom bestaat uit een handgreep met een schoot, die u aan het raam monteert en een sluitkom die op het kozijn komt. Door de handgreep te bewegen, valt de schoot in de sluitkom en is uw raam goed gesloten. Van een raamboom zijn nog allerlei andere varianten verkrijgbaar die voor extra beveiliging zorgen, zoals een raamboom met drukknop of een slot. Wilt u geen AXA raamboom, dan is er de mogelijkheid om uw huidige handgreep te vervangen door een raamgreep met een slot. U kunt het raam dan pas openen, als u deze van het slot afhaalt.

Een AXA slot voor het raam bij Raambeslag Shop bestellen

Voor welk soort raamslot van AXA u ook kiest, Raambeslag Shop heeft een groot assortiment aan raam- en deurbeslag van AXA. U kunt bij ons een AXA raamboom aanschaffen in diverse varianten, maar ook gaan voor een raamgreep met een slot. Met een AXA slot voor het raam, weet u zeker dat uw raam voldoende is beveiligd. Voor nog meer garantie op veiligheid, hebben wij ook SKG gecertificeerde AXA raamsloten in ons assortiment.