Raambeslag.nl

Axa raamsluiting met drukknop

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw ramen beveiligen met een AXA raamsluiting met drukknop

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf AXA is zeer succesvol met het op de markt brengen van zeer degelijk hang- en sluitwerk. Een vereiste aan goed hang- en sluitwerk, is dat dit inbraakwerend moet zijn. De ramen beveiligen is niet iets waar iedereen over nadenkt. Toch komen inbrekers erg vaak via een raam naar binnen en daarom is een extra beveiliging geen overbodige luxe. Ook AXA heeft hiervoor diverse hang- en sluitwerk in het assortiment, zoals een AXA raamsluiting met drukknop. Juist de drukknop speelt een cruciale rol. Enkel door de drukknop in te drukken, is een raam dan te openen of te sluiten.

Welk soort AXA raamsluiting met drukknoppen?

Raamsluitingen zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Ten eerste is er de raamboom. Kenmerkend aan een raamboom, is de handgreep waarmee u het slot kunt openen en sluiten. Wanneer een raamboom is uitgevoerd met een drukknop, dan kan de handgreep alleen bediend worden als de drukknop ingeduwd is. Een andere vorm van raambeveiliging, is een AXA raamsluiting met drukknoppen en waarbij geen handgreep aanwezig is. Deze raamsluiting heeft een pin die door middel van het indrukken van de drukknop geopend of gesloten kan worden. Of u nu kiest voor een raamboom of raamsluiting met drukknop, uw beveiliging wordt enorm vergroot.

Koop uw raamsluiting AXA met drukknop bij Raambeslag Shop

Lijkt een goede raamsluiting, zoals de raamsluiting AXA met drukknop ook een goede beveiliging voor uw ramen? Bestel dan gemakkelijk online uw raamsluiting in de webshop van Raambeslag Shop. U heeft bij ons keuze uit talloze soorten raamsluitingen met drukknop. Daarbij behoort een raamsluiting AXA met drukknop tot één van ons meest kwalitatieve modellen. Bestel daarom snel in onze webshop en u kunt uw ramen binnenkort al van een extra beveiliging voorzien, met hulp van een raamsluiting AXA met drukknop.