Raambeslag.nl

Raamboom deur

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 223

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Uitverkoop
  Sluitplaat voor Raamboom t.b.v. buitendraaiende ramen/deuren , Antraciet
  Speciale prijs € 1,11 € 0,92 Normale prijs € 1,65
  Sluitplaat ten behoeve van de raamboompjes, geschikt voor naar buitendraaiende houten raam ...
 2. Raamboom DX , wit rechtswijzend met kierstand
  € 6,57 € 5,43
  Raamsluiting voor naar binnen of buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen i.c.m. sluit ...
 3. Raamboom DX , wit linkswijzend met kierstand
  € 6,57 € 5,43
  Raamsluiting voor naar binnen of buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen i.c.m. sluit ...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 223

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beveilig je deur met een raamboom voor de deur

Er wordt vaak veel aandacht besteed aan het beveiligen van de voordeur. Dit is immers de hoofdingang en is vaak gesitueerd aan de straatkant. Over de achterdeur wordt meestal niet te moeilijk gedaan. Vaak wordt gedacht dat inbrekers hier niet zo snel naar binnen kunnen komen, omdat de achterdeur aansluit op de tuin. Een achterdeur bestaat dan meestal ook uit een eenvoudig slot die gemakkelijk te forceren is. Dit is eigenlijk een uitnodiging voor inbrekers om bij u binnen te komen via de achterdeur. Het kan daarom geen kwaad, om uw achterdeur met een raamboom voor een deur te beveiligen.

Hoe werkt een deur raamboom?

Een deur raamboom is een vorm van een bijzetslot, die u gemakkelijk op uw achterdeur of balkondeur kunt plaatsen. Doorgaans is een deur raamboom eenvoudig te plaatsen, omdat het een opzetslot is. Een raamboom bestaat uit twee delen. Ten eerste een beweegbare handgreep waarmee het slot geopend en gesloten kan worden en een zogenaamde sluitkom, waarin de schoot valt. U kunt ervoor kiezen om één raamboom op de deur aan te brengen, maar voor nog meer veiligheid is twee raambomen aan te raden, bijvoorbeeld aan de onderzijde en bovenzijde van de deur een raamslot. Let er wel op, dat een raamslot alleen van de binnenuit is te bedienen. Het is dus dus geen extra veiligheidsmaatregel als uzelf van huis bent.

Een raamboom voor deur kopen bij Raambeslag Shop

Wilt u uw deuren van een extra beveiliging voorzien? Dan kan een raamboom voor deur een oplossing zijn. Bij Raambeslag Shop heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit tientallen soorten raambomen, voor zowel deuren als ramen. De ene raamboom kan met een sleutel worden bediend en een ander zal voorzien zijn van een drukknop. Welk type raamboom voor deur u ook kiest, ieder type heeft uiteindelijk dezelfde werking en zal voor voldoende extra veiligheid zorgen. Tevens is uw raamboom in onze webshop bestellen erg gemakkelijk, want u hoeft er de deur niet voor uit.