Raambeslag.nl

Raamuitzetter binnendraaiend

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Het raam op een kier zetten met een raamuitzetter binnendraaiend

Een raamuitzetter gebruikt u in de meeste gevallen voor naar buiten draaiende ramen. De raamuitzetter voorkomt dan dat uw raam door de wind beschadigt raakt. Hier zult u minder last van hebben als u een naar binnendraaiend raam heeft. In niet alle gevallen is dan een raamuitzetter nodig. Toch kunt u bijvoorbeeld een draai/kiepraam hebben, waarbij het raam naar binnen op een tochtkier gezet kan worden. Het raam valt dan naar binnen en de bovenzijde is geopend. Om het geopende raam stevigheid te geven, zodat deze niet te ver naar binnen valt, kan een raamuitzetter binnendraaiend een handige oplossing zijn.

Een simpel werkende binnendraaiende raamuitzetter

Een binnendraaiende raamuitzetter is gemakkelijk om zelf te installeren. Het is zelfs mogelijk om het raam dan op diverse standen te zetten, meestal twee of drie. Een binnendraaiende raamuitzetter kan zowel gebruikt worden voor kiepramen die van boven geopend worden als naar binnendraaiende ramen. Het systeem bestaat uit een simpel staafje, die aan het binnenkozijn wordt gemonteerd en inklapbaar is als deze niet wordt gebruikt. Het uiteinde wordt bevestigd aan het binnendraaiende gedeelte van het kozijn. Zo kunt u het raam op de door u gewenste stand zetten. Waar u wel op moet letten, is dat het raam niet wagenwijd geopend kan worden, het gaat dus echt om een kierstand.

Een binnendraaiende raamuitzetter kopen bij Raambeslag Shop

U kunt uw binnendraaiende raamuitzetter kopen bij Raambeslag Shop. U hoeft hiervoor niet meer naar een winkel, maar u bestelt heel gemakkelijk in onze webshop. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten raamuitzetters, dus ook voor uw naar buitendraaiende ramen. Wij bieden scherpe prijzen en bij ons weet u zeker dat u kwaliteitsproducten aanschaft. Wij verkopen namelijk alleen A-merken van hoge kwaliteit en die zich inmiddels bewezen hebben. Voor al uw hang- en sluitshop zijn wij de beste keuze.