Raambeslag.nl

Raamboom Axa

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 50

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Raamboom AXA 3302, wit, rechtswijzend met kierstand
    € 7,49 € 6,19
    Raamsluiting voor naar buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen. Raamsluiting exclusi ...
    Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 50

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilige deuren en ramen met een raamboom van AXA

Op de markt van het deur- en raambeslag is AXA een grote naam. AXA deur- en raambeslag wordt gezien als een betrouwbaar merk van hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor een raamboom van AXA. Met een raamboom van AXA, weet u zeker dat u kwaliteitsmateriaal in huis haalt en dat uw deuren en ramen optimaal beveiligd zijn. AXA is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 1902 begon als ijzerwarenhandel. Begonnen met de productie van voornamelijk ijzeren draadproducten, werd AXA in de jaren 30 groot met het maken van fietsensloten. Niet veel later volgde de productie van deurbeslag, waar AXA tot vandaag de dag nog steeds zeer succesvol in is.

Welk soort AXA raamboom?

AXA heeft een zeer breed assortiment raambomen. Maar welke raamboom moet u dan kiezen? Dit hangt volledig af van het type deur of raam waar u een AXA raamboom wilt plaatsen. Zo is bijvoorbeeld de plaats waar u een AXA raamboom wilt plaatsen belangrijk. Hiervoor kunt u een keuze maken uit een linkswijzend of rechtswijzend raamboom. Dit houdt de richting hoe u de raamboom opent of sluit. Het klinkt misschien verwarrend, maar plaatst u een raamboom aan linkerzijde, dan moet u kiezen voor een rechtwijzend raamboom en voor een linkswijzend raamboom als u deze plaatst aan de rechterzijde. Verder kan er gekozen worden voor extra mogelijkheden met een AXA raamboom, zoals een raamboom met drukknop, met sleutelvergrendeling of de mogelijkheid om het raam op een kierstand te zetten.

Raamboompjes van AXA kopen bij Raambeslag Shop

U vind AXA wel een betrouwbaar merk en wilt ook raamboompjes van AXA plaatsen? Kijk u dan in de webshop van Raambeslag Shop. Hier vindt u het uitgebreide assortiment raamboompjes van AXA en heeft u meer dan voldoende keuze uit het type dat geschikt is voor uw ramen en deuren. Bestellen gaat gemakkelijk online en u heeft de beschikking over diverse veilige betaalmogelijkheden. Na het plaatsen van uw bestelling, zullen wij er alles aan doen om uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis af te laten leveren.